Ορφεύς-Πυγμαλίων - Παπαρρηγόπουλος, Δημήτριος Κ. (Νικ.Πάσσαρης,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,142 σ. Περιέχει τρία βιβλία: 1. Ορφεύς-Πυγαλίων, αρχαίοι μύθοι, Δ. Παπαρρηγόπουλου (1869), 2. Ακμή και παρακμή της ελληνικής μεγαλοφυίας, Edgar Quinet (1898), 3. Περί του χρόνου του θανάτου και του ενταφιασμού του Σοφοκλέους συζητήσεις, Ι.Β. Τέλφυος και Δημητρίου Πανταζή