Άπαντα τα φιλολογικά - Ραγκαβής Αλεξ.Ρ. (Τυπ.:"Ελληνική Ανεξαρτησία",Εν Αθήναις, 2021)
παραρτ. τ.5,A4,grayscale,965 σ. Περιέχονται δύο τόμοι: 1) Παράρτημα τόμου Ε' (Μετάφρασις νεωτέρων δραμάτων), 2) Τόμος Ιβ' (Μεταφράσεις)