Lysiae Orationes - Λυσίας, Αθηναίος ρήτορας (B.G.Teubneri,Lipsiae, 2021)
A4,grayscale,545 σ. Περιέχει: 1. Lysiae orationes (1888) 2. Πλουτάρχου : Τιμολέων, Αιμίλιος Παύλος, Τιμολέοντος και Παύλου Αιμιλίου Σύγκρισις, Πελοπίδας, Μάρκελλος, Κάτων, Άγις, Άγις και Κλεομένης, Τιβέριος και Γάιος Γράκχοι