Carmina de rebus Troianis - Smyrnaei Tryphiodori Ioannis Tzetzae et Coluthi (Typis Caroli Tauchnitii,Lipsiae, 2021)
A4,grayscale,435 σ. Περιέχει:1. Κοίντου: Των μεθ' Ομήρου, 2.Τρυφιοδώρου: Άλωσις Ιλίου, 3. Ιωάννου Τζέτζου: Τα προ Ομήρου, Τα καθ' Όμηρον και τα μεθ΄ Όμηρον, 4. Κολούθου: Αρπαγή Ελένης.