Αναμνήσεις και εικόνες - Στούρζας Αλέξανδρος (Τυπογραφείο Λαζάρου Δ. Βιλαρά,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,205 σ. Περιέχει: 1. Αναμνήσεις και εικόνες, Ευγένιος Βούλγαρις και Νικηφόρος Θεοτόκης, πρόδρομοι της νοητικής και εθνικής εξεγέρσεως της Ελλάδος, υπό Αλεξάνδρου Σ. Στούρζα (1858), 2. Βίος Νεοφύτου Δούκα, υπό Σπυρ. Αθανασιάδου (1858), 3. Βιογραφία Γερασίμου Λειβαδά, υπό Π. Γρατσιάτου (1877), 4. Οι αγώνες του Γερασίμου Λιβαδά εκτιμώμενοι παρά της Ελληνικής κυβερνήσεως, υπό Π. Λιβαδά (1879)