Ο Συνεταιρισμός και η Πολιτεία - Νικόλαος Δ. Λεβίδης (Τυπογραφείο των αδελφών Περρή,Αθήνησιν, 2021)
A4,grayscale,212 σ. Περιέχει: 1. Ο συνεταιρισμός και η πολιτεία, υπό Νικολάου Δ. Λεβίδου (1874), 2. Εγκληματολογική μελέτη, Λουκά Π. Νάκου (1893)