Ιστορία της Μάνης - Αλεξανδράκος Δημήτριος (Τυπογραφείο "Ο Παλαμήδης",Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,331 σ. Περιέχει: 1. Ιστορία της Μάνης, υπό Δημητρίου Αλεξανδράκου (1892), 2. Πολιορκία της Μονεμβασιάς υπό των Ελλήνων τω 1821, ιστορική πραγματεία, υπό Κ.Ν. Παπαμιχαλοπούλου (1874), 3. Η επανάστασις και η καταστροφή της Ναούσης, ιστορική πραγματεία, υπό Ν.Γ. Φιλιππίδου (1881)