Νομολογία του Αρείου Πάγου - Σ. Κ. Μπαλάνος και Σ. Δ. Γκίνης (Τύποις Αλεξάνδρου Παπαγεωργίου,Εν Αθήναις, 2021)
τ.2,A4,grayscale,729 σ. Περιέχον την Νομολογίαν επί του Αστικού Δικαίου ήτοι Ρωμαϊκού Δικαίου, Νεωτέρων Αστικών Νόμων, και Ιονίου Αστικού Κώδικος