Θεόδωρος Γρίβας - Καμπούρογλου Δημήτριος Γρ. (Τυπογραφείο Παρασκευά Λεωνή,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,299 σ. Περιέχει: 1. Θεόδωρος Γρίβας, βιογραφικόν σχεδίασμα επί τη βάσει ανεκδότων εγγράφων και σημειωμάτων , Δημητρίου Γρ. Καμπούρογλου, (1896), 2. Οδυσσεύς Ανδρούτσος, ιστορική πραγματεία υπό Κωνστ. Ν. Παπαμιχαλόπουλου (1873), 3. Ο στρατηγός Ράγκος κατά το 1821και αι σημαντικώτεραι μάχαι αυτού, Ιωάννου Π. Ράγκου (1891)