Περί χύσεως και συνεισφοράς - Δημήτριος Α. Ανάργυρος (Τυπογραφείο Αλεξάνδρου Παπαγεωργίου,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,232 σ. Περιέχει: 1. Περί χύσεως και συνεισφοράς, υπό Δημητρίου Α. Αναργύρου (1896), 2. Περί της οπισθογραφήσεως των τίτλων εις διαταγήν, υπό Σ.Ν. Δαμασκηνού (1892)