Ιδιωτικά δίκαια εν Θεσσαλία, μετά τον πόλεμον - Α. Γ. Αλεξανδρής (Τύποις Αναστασίου Τρίμη,Αθήναι, 2021)
A4,grayscale,244 σ. Περιέχει: 1. Ιδιωτικά δίκαια εν Θεσσαλία μετά τον πόλεμον, υπό Α.Γ. Αλεξανδρή (1898), 2. Κοινωνική οικονομία δίκαιον και πολιτεία ήτοι η επιστήμη της κοινωνικής οικονομίας θεωρουμένη ως βάσις των επιστημών του Δικαίου και της Πολιτείας, υπό Δημητρίου Β. Πουρνάρα Δ.Ν. (1891)