Καρηκομόωντες - Ν. Σκλιάς (Ιωάννης Παπούλιας,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,221 σ. Περιέχει δύο βιβλία: 1. Καρηκομόωντες , κωμωδία, Ν. Σκλια, (1904) 2. Ο ψευδοϊερεύς, πρωτότυπον δράμα, Μαρίας Π. Μηχανίδου (1886)