Υπόμνημα αυτοσχέδιον περί του αιδεσιμώτατου πρεσβυτέρου και Οικονόμου Κωνσταντίνου του εξ Οικονόμων - Κ. Σιβίνης (Τύποις Αυστριακού Λόϋδ,Εν Τεργέστη, 2021)
A4,grayscale,64 σ. Περιέχει; 1. Υπόμνημα αυτοσχέδιον περί του Αιδεσιμώτατου Πρεσβυτέρου και Οικονόμου Κωνσταντίνου του εξ Οικονόμων, υπό Κ. Σιβίνη (1857), 2. Λόγος εκφωνηθείς τη θ΄ Μαρτίου αωνζ΄ εν Αθήναις κατά την εν τω ναό της Αγίας Ειρήνης τελετήν της κηδείας Κωνσταντίνου Οικονόμου του πρεσβυτέρου και Οικονόμου παρά Μιχαήλ Γ. Σχινά (1857)