Μελέται και λόγοι - Καλλιγάς Παύλος (Καταστήματα Ανδρέου Κορομηλά,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,567 σ. Περιεχόμενα: Περί της εν Φλωρεντία συνόδου -- Περί δουλοπαροικίας παρά Ρωμαίοις και Βυζαντινοίς και περί φορολογικών διατάξεων -- Περί του τυπικού της Βυζαντινής Αυλής -- Περί της στάσεως του Νίκα