Μεσσαλίνα - Παπαρρηγόπουλος Δημήτριος (χ.ο,[Αθήνα], 2021)
A4,grayscale,213 σ. Περιέχει τα βιβλία; 1. Μεσσαλίνα , 2. Γάμος εξ αντιλογίας, 3. Νέρων, 4. Η μετριοφροσύνη, 5. Πως λησμονούσιν αλλήλους, 6. Η πρώτη εσπέρα της Αυτοκρατορίας, 7. Πως διατηρείται ο έρως, 8. Ο Πλάτων ή τα εννέα δέκατα των δυστυχών , όλα: χαρακτήρες εις πράξιν μίαν.