Σωτήριος ή περί μαθητικής - Μαυροκέφαλος Αναστάσιος (Τύποις Χ.Νικολαϊδης,Φιλαδελεφέως,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,1255 σ. Περιέχει: 1.Σωτήριος ή περί μαθητικής, διάλογος πραγματευόμενος περί κανόνων και υποχρεώσεων μαθητού εκπαιδεύσεως, υπό Αναστασίου Μαυροκεφάλου Καισαρέως (1859), 2. Ελληνική γραμματική εις χρήσιν των ελληνικών σχολείων, υπό Δ.Ν. Βερναρδάκη (1865), 3. Περί ελληνικής συντάξεως, υπό Κ.Ασωπίου (1864), 4. Λογική, υπό Δ.Ι. Βεκκίου (1861), 5. Πεζογραφική καλλιλογία ήτοι ρητορική και ρητορεία, υπό Χ. Παμπούκη (1857), 6. Επιτομή ρητορικής μετά της εφαρμογής αυτής, υπό Χ. Παμπούκη (1866), 7. Ρητορική, θεωρία και εφαρμογή, υπό Ι.Ν. Σταματέλου (1862)