Λόγος περί ευεξίας και μακροβιότητος - Μακκάς Γεώργιος Α. (Περρή,Αθήνα, 2021)
A4,grayscale,263 σ. Περιέχει: 1. Λόγος περί ευεξίας και μακροβιότητος, αναγνωσθείς τη 21η Οκτωβρίου 1874 εν τω Εθνικώ Πανεπιστήμιω, υπό Γεωργίου Α. Μακκά (1875), 2. Λόγος Γεωργίου Α. Μακκά παραδίδοντος την πρυτανείαν εις τον διάδοχον αυτού Κον Παναγιώτην Ρομπότην, τη 17 Νοεμβρίου 1874 (1875)