Τόμυρις η βασίλισσα των Μασσαγετών - Αντωνιάδης Αντώνιος Ι. (Κ.Αντωνιάδης,Αθήνα, 2021)
A4,grayscale,1030 σ. Περιέχει τα εξής έργα: 1.Τόμυρις η βασίλισσα των Μασσαγετών , (1884) 2. Λάμπρος Τζαβέλλας, (1884) 3. Ιουστινιανός και Θεοδώρα , (1884) 4. Σκεντέρμπεης ο βασιλιάς των Ηπειρωτών, (1889) 5. Φίλιππος και Ολυμπιάς , (1889) 6. Ο Καλαματιανός Παναγιώτης, ήτοι η επανάστασις του 1821 εν Μεσσηνία, (1890) 7. Αθηναΐς η θυγάτηρ του φιλοσόφου Λεόντιου ήτοι η βασίλισσα Ευδοκία, (1892) 8. Μαυρογένης ο ηγεμών της Βλαχίας, (1896) 9. Ιωάννης Μαυρομιχάλης, ήτοι η επανάστασις του Ορλώφ, (1896) .