Ιστορία της Κρήτης - Βερνάρδος Μ. (Κ.Ράλλης,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,189 σ. Περιέχει: 1. Ιστορία της Κρήτης, μεταφρασθείσα εκ του Γαλλικού, ΙΒ'. τομ. της Γενικής Ιστορίας υπό Μ. Βερνάρδου του Κρητός (1846), 2. Ηθικά τινά ποιήματα