Ιστορία κριτική περί αρχής και καταλύσεως των Αρχαίων πολιτειών - Γρυπάρης Κωνσταντίνος A. (Τυπ.:"Ν.Αγγελίδης",Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,822 σ. Περιέχει: 1. Ιστορία κριτική περί αρχής καταλύσεως των αρχαίων πολιτειών , παρά του Κωνσταντίνου Α. Γρυπάρη (1851) 2. Πραγματεία περί της επιτυχίας της Αγγλικής επαναστάσεως, υπό Μ. Γυιζώτου (1852) 3. Περί των αιτιών της του συνταγματικού πολιτεύματος αποτυχίας (1862) 4. Περί αντιπροσωπικής πολιτείας, κατά τον Ι.Σ. Μιλλ (1864)