Ελληνικά Όστρακα - Σαρρηγιάννης Νικόλαος (Τυπογραφείο Περρή και Βαμβά,Αθήνησι, 2021)
A4,grayscale,1349 σ. Περιέχει: 1. Ελληνικά Όστρακα, υπό Νικολάου Σαρριγιάννη (1870), 2. Ο Μεσσίας, (ή, Τα Πάθη Ιησού Χριστού : κατά μίμησιν του Αγίου Γρηγορίου του Ναζιανζηνού ποιήσαντος τον Χριστόν Πάσχοντα), (Παναγιώτης Σούτσος) (1839), 3. Ηθικαί Ομιλίαι επί των Κυριακών Ευαγγελίων, υπό Λέοντος Μελά (1875), 4. Ο Χριστιανός επισκεπτόμενος (1851)