Λεξικόν της Ελληνικής Γλώσσης - Βυζάντιος Σκαρλάτος ([Α.Κορομηλάς],Αθήνα, 2021)
A4,grayscale,1215 σ. Περιέχει: 1. Λεξικόν της ελληνικής γλώσσης, συντεθέν μεν υπό Σκαρλάτου Δ. του Βυζαντίου (1852), 2. Λεξικόν επίτομον των εν τοις Έλλησι συγγραφεύσιν απαντωμένων κυρίων ονομάτων