Λατινική Γραμματική - Κοφινιώτης Ευάγ.Κ. ("Ο παλαμήδης",Αθήνα, 2021)
A4,grayscale,351 σ. Περιέχει: 1. Λατινική γραμματική, υπό Ευαγ. Κ. Κοφινιώτου (1880), 2. Της ελληνικής γλώσσης συντακτικόν, υπό Περικλέους Ιασεμίδου (1879)