Τοπογραφία - Ι. Λαζαρίμου (Ι.Λαζαρίμος,Αθήνα, 2021)
A4,grayscale,610 σ. Περιέχει: 1. Μαθήματα ανωτέρας τοπογραφίας, [υπό Ι. Λαζαρίμου] [1894] 2. Μαθήματα Τοπογραφίας μέρος Α' και Β΄(1894) υπό Ι. Λαζαρίμου (1894)