Μελεται περί της παρούσης καταστάσεως της Χριστιανικής θρησκείας - Γυιζώτος (Τυπογραφείο Ιωάννου Αγγελόπουλου,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,1120 σ. Περιέχει: 1. Μελέται περί της παρούσης καταστάσεως της χριστιανικής θρησκείας, Γυιζώτου (1874), 2. Αλήθειαι δια τον λαόν ή ζητήματα τινά θεολογικά σαφώς εκτεθειμένα υπό Ουιλλιέλμου Σ. Πλώμερ (Θ.Δ.) (1879), 3. Λόγοι πρακτικοί επί τινών εκ των σπουδαιοτάτων θρησκευτικών ζητημάτων προς όφελος παντός αναγιγνώσκοντος (1875), 4. Περί ανατροφής, σύγγραμμα του Αιμιλίου Ρουσσώ (1880), 5. Κώδηξ ανατροφής ή απάνθισμα σκέψεων και αποφθεγμάτων περί ανατροφής, Μ. Γιρώδου (1863)