Ζαγοριακά - Λαμπρίδης Ι. (Π.Σακελλαρίου,Αθήνα, 2021)
A4,grayscale,957 σ. Περιέχει: 1. Ζαγοριακά, οις προστέθησαν και τινά περί Ηπείρου, υπό Ιωάννου Λαμπρίδου (1870), 2. Απομνημονεύματα περί της ελληνικής επαναστάσεως, υπό Φωτάκου (1858), 3. Ο καμπούρης των Παρισίων, μυθιστόρημα, Paul de Cook, 4. Ο απαγχονισθείς, εκ του Γαλλικού υπό Δ.Π.Α. (1876)