Ο παιδαγωγός - Σπαθάκης Αριστείδης (Σπ.Κουσουλίνος,Αθήνα, 2021)
Τόμος Ά,Β',A4,grayscale,763 σ. Περιέχει: τόμος πρώτος: Ψυχολογία και Λογική, τόμος δεύτερος: Ιστορία της Παιδαγωγίας, Παιδαγωγική και Διδακτική