Τα αίτια της πτώσεως της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας - Γ. Κ. (Γεώργιος Κρέμος) (Αλεξ.Παπαγεωργίου,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,488 σ. Περιέχει: 1. Τα αίτια της πτώσεως της βυζαντινής αυτοκρατορίας, υπό Γ.Κ. (1891), 2. Η ανατολή ή αι αναμορφώσεις της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας , υπό Ι.Γ. Πιτζιπίου-Βέη (1860), 3. Οι Ανατολικοί λαοί ως προς τον ελληνισμόν ήτοι οι Ισραηλίται, οι Αρμένιοι, οι Μουσουλμάνοι εν τω ελληνισμώ , υπό Θ.Α. Πασχίδου(1880)