Το Σούλι ήτοι τα ηρωϊκά θαύματα των Σουλωτών και των Σουλωτίδων - Π. Α. Σ[αλαπάντας] (Γ. Καρυοφύλης,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,705 σ. Περιέχει: 1. Το Σούλι, ήτοι τα ηρωϊκά θαύματα των Σουλιωτών και Σουλιωτίδων, υπό Π. Α. Σ[αλαπάντα] (1860), 2. Η Πάργα, ήτοι μονογραφία αυτής από της κτίσεως μέχρι της παρά των Άγγλων πωλήσεώς της εις τους Τούρκους, συνταχθείσα μεν υπό Π. Α. Σ[αλαπάντα] (1861)