Ιστορία του Ναυτικού των αρχαίων Ελλήνων - Jurien de La Gravière (Αλεξ. Παπαγεωργίου,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,838 σ. Περιέχει: 1. Ιστορία του ναυτικού των αρχαίων Ελλήνων, Jurien de la Gravière (1890), 2. Ιστορία του υπέρ ανεξαρτησίας των Ελλήνων αγώνος του ναυτικού, Jurien de la Gravière (1894), 3. Τα καταδρομικά της "Κεντρικής υπέρ των Κρητών Επιτροπής" εν τω αγώνι του 1866-68, υπό Κωνσταντίνου Ν. Ράδου (1896)