Βίος και ταξίδια του Χριστόφορου Κολόμβου - Ρόζελι δε Λοργκ (Π. Ε. Ζαννουδάκης,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,1310 σ. Περιέχει δύο βιβλία: 1. Βίος και ταξείδια του Χριστόφορου Κολόμβου ήτοι ανακάλυψις και κατάκτησις της Αμερικής, Ρόζελι δε Λοργκ (1895) 2. Κατάκτησις της Αμερικής, Κορτέσιος-Πιζάρος , Ιωάννου Καμπ (1895)