Βίοι παράλληλοι των επί των αναγεννήσεως της Ελλάδος διαπρεψάντων ανδρών - Γούδας Αναστάσιος Ν. (Νικήτας Γ. Πάσσαρης,Εν Αθήναις, 2021)
Τόμος Ζ'+Η',A4,grayscale,1005 σ. Περιέχει; Τόμος Ζ': Ιωάννης Καποδίστριας, Όθων Α, Μεταξάδες, Σπ. Τρικούπης, Δεληγιάνναι, Νοταράδες, Σισίναι, Βαλτινοί, Λοιδωρίκαι, Αινιάδες, Γεώργιος Πάνου και Λυκούργος Λογοθέτης, Τόμος Η': Γρηγοράκαι, Μποτσαράται, Κολοκοτρωναίοι, Ανδρούτσοι, Πετμεζάδες, Δυοβουνιώται, Πανουριάδες, Χρηστ. Χατζή Πέτρος, Δημ. Μελετόπουλος, Τρακαίοι (ή) Κόμνας Τράκας, Τρουπάκαι (ή) Μουρτζήνοι, Αθανάσιος Διάκος, Αθανάσιος Καρπενησιώτης