Επιτομή της Ιστορίας της αναγεννηθείσης Ελλάδος αρχομένη από του έτους 1715, και λήγουσα το 1837 - Φραντζής Αμβρόσιος (Τυπογραφία Η Βιτωρια του Κωνστ. Καστόρχη και Συντροφιάς,Εν Αθήναις, 2021)
Τόμος ΄Β,A4,grayscale,564 σ.