Platonis Euthydemus Protagoras - Πλάτων, Αθηναίος φιλόσοφος (Aedibus B. G. Teubneri, Lipsiae, 2021)
A4,grayscale,478 σ. Περιέχει τα έργα: 1. Πλάτων: Ευθύδημος, Πρωταγόρας, Γοργίας, Μένων, 2. Λουκιανός: Δις κατηγορούμενος ή δικαστήρια, Περί παρασίτου, Ανάχαρσις, Περί πένθους, Ρητόρων Διδάσκαλος, Φιλοψευδής, Ιππίας, ή Βαλανείον, Διόνυσος, Ηρακλής, Περί του Ήλεκτρου ή των κύκνων, Μυιάς εγκώμιον, Προς τον απαίδευτον και πολλά βιβλία ωνούμενον, Περί του μη ραδίως πιστεύειν διαβολήι, Ψευδολογιστής ή Περί της αποφράδος κατά Τιμάρχου, Περί του οίκου, Μακρόβιοι, Πατρίδος εγκώμιον, Περί των Διψάδων, Διάλεξις προς Ησίοδον, Πλοίον ή ευχαί