Διήγησις συμβάντων της Ελληνικής φυλής από το 1770 έως το 1836 - Θεόδωρος Κωνσταντίνου Κολοκοτρώνης (Χ. Νικολαϊδου Φιλαδελφέως,Αθήνα, 2021)
A4,grayscale,496 σ. Περιέχει: 1. Διήγησις συμβάντων της ελληνικής φυλής από τα 1770 έως τα 1836, υπαγόρευσε Θεόδωρος Κωνσταντίνου Κολοκοτρώνης (1846), 2. Εξακολούθησις των προλεγομένων εις τα υπομνήματα του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη (1852), 3. Οι αρχιερείς και οι προύχοντες εντός της εν Τριπόλει φυλακής εν έτει 1821, υπό Ιωσήφ Ζαφειροπούλου (1852)