Λεξικόν Νομικής - Φλογαΐτης Θ.Ν. (Γ.Φέξης,Αθήνα, 2021)
τ.2,A4,grayscale,1093 σ. Περιλαμβάνον: Πάντας τους κλάδους της νομικής επιστήμης, ήτοι οργανισμόν των δικαστηρίων, αστικόν δίκαιον, πολιτικήν δικονομίαν, ποινικόν νόμον, ποινικήν δικονομίαν, εμπορικόν νόμον, διοικητικόν δίκαιον, συνταγματικόν δίκαιον, αλληλεθνές δίκαιον κτλ.