Απομνημονεύματα περί της Ελληνικής Επαναστάσεως - Φωτάκου (Τυπ.Π.Σακελλαρίου,Αθήνα, 2021)
A4,grayscale,621 σ. Περιέχει και τα : 1. Δελτίον Εκκλησιαστικόν και Παιδαγωγικόν της Αρχιεπισκοπής Μονεμβασίας και Σπάρτης . Μηνιαίον περιοδικόν διευθυνόμενον και συντασσόμενον υπό του Αρχιεπισκόπου Μονεμβασίας και Σπάρτης Θεοκλήτου Μηνόπουλου (έτος πρώτον-Τεύχος Γ'). Εν Σπάρτη 1898 (σελ. 16) 2. Υπομνήματα περί της επαναστάσεως της Ελλάδος, από το 1820 μέχρι του 1823, συγγραφέντα παρά του Μητροπολίτου Π..Πατρών Γερμανού και εκδιδόμενα παρά του κυρίου Καλλίνικου Καστόρχη σχολάρχου Καλαμών, Εν Αθήναις 1837 (σελ. 232)