Βιβλιοθήκη ή Περί θεών βιβλία Γ' - Απολλοδώρου του Αθηναίου (Εκ της Τυπογραφίας Ιω. Βαρθολ. του Σβηκίου, πρώην Γ. Βενδώτου, Εν Βιέννη, 2021)
A4,grayscale,431 σ. Περιέχει και τα έργα: 1. Παλαιφάτου: "Περί απίστων Ιστοριών" 2. Παλαιφάτου :"Περί Εφευρήσεως Κογχύλης' 3. Ηράκλειτου: "Περί Απίστων" 4. Ανωνύμου: "Περί Απίστων" 5.Φουρνούτου: "Θεωρία περί της των θεών φύσεως" 6. Σαλλούστιου φιλοσόφου: "Περί θεών και κόσμου" 7. Δημοφίλου: Εκ των Πυθαγορείων"