Πολιτική μελέτη επί της ιστορίας του Ιουλίου Καίσαρα - Σαρίπολος Νικόλαος (Τύποις Λακωνίας,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,145 σ. Περιέχει: 1. Πολιτική μελέτη επί της ιστορίας του Ιουλίου Καίσαρος της υπό του αυτοκράτορος των Γάλλων Ναπολέοντος του Γ' συγγραφείσης, Νικολάου Ι. Σαρίπολου (1865), 2. Δικαστικαί πλάναι, υπό Ν.Γ. Μαντζαβίνου (1893)