Η Χριστιανική θρησκεία και το Αντιχριστιανικόν πνεύμα των ημερών ημών - Παπαδόπουλος Φ. Π. (Ανέστης Κωνσταντινίδης,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,146 σ. 1. Η χριστιανική θρησκεία και το αντιχριστιανικό πνεύμα των ημερών ημών, Φ.Π. Παπαδοπούλου (1893), 2. Ομιλίαι δύο Σωκράτους Κολιάτσου, αρχιεπισκόπου Κορινθίας, (1884), 3. Λόγος εισιτήριος εις την ερμηνείαν της Καινής Διαθήκης, Εμμανουήλ Ι. Ζολώτα (1893) 4. Ομιλία περί της προς τον θεόν οφειλομένης λατρείας, ρηθείσα εν τω ιερώ ναώ της Αγίας Ειρήνης, υπό Αθανασίου Μ. Ακύλα (1898)