Μελέτη επί της Νέας Ελληνικής - Χατζιδάκης Γεώργιος Ν. (Τυπογραφείο Ανδρέου Κορομηλά,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,160 σ. Περιέχει: 1. Μελέτη επί της νέας ελληνικής ή, βάσανος του ελέγχου του ψευδαττικισμού, Γεωργίου Ν. Χατζιδάκη (1884), 2. Περί της λέξεως Μορέας, μέρος δεύτερον και επιστολή προς Reinach, Γεωργίου Ν. Χατζιδάκη (1893)