Δελτίον β' περιέχον τας εργασίας της Εταιρείας από 1 Ιανουαρίου 1892 μέχρι της 31 Αυγούστου 1894 - Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία (Βασιλικό τυπογραφείο Νικολάου Γ.Ιγγλέση,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,178 σ.