Περί ιδιοκτησίας - Τιέρ Α. (Τύποις Φ.Καραμπίνου και Κ. Βαφά,Αθήνησι, 2021)
A4,grayscale,926 σ. Περιέχει: 1. Περί ιδιοκτησίας, του κυρίου Α.Τιερ (1848) , 2. Παρέργων ελληνικής Βιβλιοθήκης, τόμος έβδομος, Επίκτητος, Κέβης, Κλεάνθης, 3. Γυιζώτου Βάσιγκτων (1852)