Συλλογή βίων Ελλήνων συγγραφέων - Πανταζής, Π.Δ. (Τύποις Π. Α. Σακελλαρίου,Αθήνησι, 2021)
A4,grayscale,750 σ. Περιέχει τα βιβλία: 1. "Συλλογή βίων Ελλήνων συγγραφέων" , Π.Δ.Π. (1865) , 2. Δημοσθένους, "Ο περί στεφάνου λόγος" μεταφρασθείς υπό Χ. Παμπούκη (1865), 3. Αισχίνου, "Ο κατά Κτησιφώντος λόγος" μεταφρασθείς υπό Χ. Παμπούκη (1865), 4. Δημοσθένους "Οι τέσσαρες Φιλιππικοί" υπό Ι. Ζηλήμονος (1864), 5. Ισοκράτους "Αρχίδαμος", "Ευαγόρου εγκώμιον", "Παραίνεσις προς Δημόνικον" (1864), 6. Ισοκράτους "Προς Νικοκλέα περί του βασιλεύειν ή βασιλείας", "Νικοκλής ή Συμβουλευτικός", "Αραιοπαγιτικός", "Πλαταϊκός" υπό Α. Τσάτσου (1864), 7. Ισοκράτους "Πανηγυρικός ή Περί ομοφροσύνης των Ελλήνων" μεταφρασθείς υπό Αριστοτέλους Τσάτσου (1865)