Απαύγασμα της κοινωνίας - Μ. Π. Περίδης (Τύποις Μ. Π. Περίδου,Εν Ερμουπόλει, 2021)
A4,grayscale,838 σ. Περιέχει δύο βιβλία: 1. Απαύγασμα της κοινωνίας , Μ. Π. Περίδου (1869) 2. Μεσολογγιάς , έπος ιστορικόν, Αντωνίου Ιω. Αντωνιάδου (1876)