Ιστορικαί μελέται - Ρενιέρης Μάρκος (Καταστήματα Ανδρέου Κορομηλά,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,414 σ. Περιέχει: 1. Ιστορικαί μελέται, Μάρκου Ρενιέρη (1881), 2. Περί Βλοσσίου και Διοφάνους , έρευναι και εικασίαι, Μάρκου Ρενιέρη (1873)