Αι δύο προς την μεγάλην εκκλησίαν απολογίαι του αοιδίμου Κ. Οικονόμου και ετέραι τινές επιστολαί αυτού ανέκδοτοι, εν αις και ο εναρκτήριος λόγος του αειμνήστου Κ. Κούμα, εν τη κατά τον Κουρού Τσεσμέ Σχολή - Οικονόμος Κωνσταντίνος (Τύποις Γ. Μελισταγούς Μακεδόνος,Εν Ερμουπόλει Σύρου, 2021)
A4,grayscale,59 σ.