Γραμματική της Λατινικής γλώσσης - Ουλερίχος Ενρίκος Νικ. (Κ.Αντωνιάδης,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,278 σ. Περιέχει: 1. Γραμματική της λατινικής γλώσσης, υπό Ενρ. Νικ. Ουλερίχου (1845), 2. Συλλογή λατινικών θεμάτων, υπό Καρόλου Φαβρικίου (1841)