Περί μονομαχίας - Μυτιληναίος Κωνσταντίνος ("Αθηναϊδος",Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,195 σ. Περιέχει: 1. Περί μονομαχίας, ιστορία-δίκαιον-σύγχρονος νομοθεσία, μελέτη υπό Κωνστ.Γ. Μυτιληναίου (1894), 2. Η μονομαχία και το δίκαιον, μελέτη υπό Κ.Γ. Ξένου (1882)