Οι περιηγηταί της Ανατολής και η Τουρκία μετά την εν Παρισίοις συνθήκην - Σαιντ-Μαρκ Γιραρδινός (Τυπογραφείο Δ. Ειρηνίδου,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,424 σ. Περιέχει: 1. Διαθέσιμο στο ψηφιακό αποθετήριο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λάρισας, υπό Σαιν-Μαρκ Γιραρδίνου (1858), 2. Απομνημονεύματα πολιτικά του Βαχίτ Πασά, πρέσβεως εν Παρισίοις τω 1802, ρεϊζ εφέντη τω 1808 και τοποτηρητού της Χίου τω 1822, εξ ανεκδότου τουρκικού ιδιοχειρογράφου, ελευθέρως μεταφρασθέντα και σημειώσεσι συνοδευθέντα υπό Δ.Ε.Δ. (1861), 3. Περί Ομήρου και των ποιημάτων αυτού, υπό Μαρκεσίου Δε-Φόρτια (1859)